Суп грибовий з макаронами

Інгредієнти (на 10 осіб):
– Гриби свіжі – 300гр
– Вермішель – 400 гр
– Цибуля сушена – 50 гр
– Морква сушена – 60гр
– Олія соняшникова – 100гр
– спеції, сіль

Свіжі гриби (білі, подосиновики, підберезники, маслюки) – очистити та промити. Відрізаємо ніжки у грибів і дрібно нарізуємо. Смажимо їх у казанку разом із цибулею та морквою на олії. Капелюшки грибів потрібно нарізати великими скибочками, покласти в казанок, залити водою і варити 30-35 хв. За 20-25 хв до закінчення варіння потрібно засипати вермішель, підсмажені з цибулею та морквою ніжки грибів, сіль, лавровий лист, чорний перець (3-4 горошини).

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *