суп з Тушонки

Інгредієнти (на 6л. казанок):
– тушонка домашня 200гр.
– картопля 6шт.
– цибуля 1шт.
– морква 1шт.
– зелень, перець, сіль

Досить часто в поході потрібно дуже швидко приготувати сніданок, а так як ми намагаємося уникати будь-якої хімії та сухпайків, то цей суп, як кажуть, те, що лікар прописав 🙂
І так приступимо. Нарізаємо цибулю і засмажуємо її в казанку. Потім заливаємо туди воду і чекаємо, поки закипить. Додаємо нарізану кубиками моркву та картоплю. Коли картопля майже готова – солимо, перчимо і додаємо тушковане молоко. Вся ця справа вариться ще хвилин 10-15. Потім додаємо зелень і тримаємо пару хвилин на вогні. Знімаємо та щільно накриваємо кришкою. Поки всі охочі їсти збиратимуться і нестимуть посуд, суп “натягнеться” і буде готовий до вживання. Виходить дуже смачно та ситно. За бажанням можна додати грам 150 гречки разом із картоплею. І ще, буде просто супер, якщо хтось захопить в похід домашні сухарики до цього супчика 😉

Смачного!!!
рецепт by СПИРИК

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *